22 آذر 1400

سوءاستفاده از مدرک مهندسی در رتبه بندی شرکت

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من با وکالت‌نامه محضری مدرک مهندسی خودم رو جهت رتبه بندی به شرکتی دادم به مدت دو سال از سال ۹۲ تا ۹۴ . ولی متاسفانه آگهی آخرین تغییرات شرکت مذکور رو اتفاقی دیدم که از سال ۹۶ روزنامه شده و تا ۹۸ اعتبار داره هنوزم از اسم بنده بعنوان مدیرعامل شرکت استفاده میشه . یعنی با کپی مدارک من این چندسال یعنی از ۹۴ تا ۹۸ اداره ثبت رفتن و امضا کردن بجای من . حالا چکار باید کنم.ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با استعلام از اداره ثبت شرکتـها؛ چنانچه از إمضای شما سوءاستفاده شده و یا إمضایتان مورد جعل واقع گردیده باشد، میتوانید نسبت به طرح شکایت کیفری به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول اقدام و خسارات وارده احتمالی را نیز مطالبه نمایید.. مؤید باشید..