23 آذر 1400

واتساپ افشای اطلاعات مزاحمت صیغه

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
حدود سه سال پیش خانمی را صیغه کرده بودم،یکی از دوستان نزدیکم که ارتباط خانوادگی با من داشت از طریق نفوذ مخفیانه به واتساپ گوشیم متوجه شد و حضوری به من تذکر داد که بیشتر مراقب زندگی خودم باشم و دنبال این مسایل نروم،حتی با همسرم هم تماس گرفته بود و ارتباطات تلفنی من و همسر صیغه ای ام را با او درمیان گذاشته بود تا با کمک همسرم به من کمک کند،من ارتباطم را با او قطع کردم ولی او یکسال پیش با اکانت مخفیانه به خواهر همسر صیغه ای موضوع را مطرح کرده بود،الان همسر صیغه ای ام دیگر متاهل شده و ازدواج دایم کرده،رفیق سابقم الان از طریق اکانت جعلی اینستاگرام رابطه قبلی من را به شوهر فعلی خانمی که صیغه کرده بودم گفته
اولا می توانم از رفیق سابقم شکایت کنم،
ثانیا تحت چه عنوانی؟
ثالثا آیا می توانم ای دی اینستاگرام مربوط به رفیقم بوده است یا نه؟اصلا برای شکایت مستندات نیاز است؟چه مستنداتی؟
رابعا چون سه سالی از نفوذ او به گوشیم می گذرد می توانم ثابت کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هر شکایتی قطعا ب اثبات بواسطه ارائه ادله و شواهد و مستندات نیازمند هست،اگر ب واتساپ شما بدون اجازه نفوذ کرده اند موضوع تحت عنوان دسترسی غیر مجاز قابل شکایت هست لیکن نیازمند اثبات هست،در صورتیکه اکانت جعلی حذف نشده تحت عنوان انتشار اسرار خصوصی و هتک حیثیت و آبرو و حتی ایجاد مزاحمت میتوان طرح شکایت کرد تا موضوع در دادسرا و ب پلیس فتا ارجاع شود،چنانچه اکانت حذف شود امکان بازیابی پیام ها وجود ندارد و شکایت ب جایی نخواهد رسید مگر ادله و شواهد دیگری موجود باشد