23 آذر 1400

نحوه تقسیم سهم الارث بین وراث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر...
بنده خانمی هستم با یک بچه از ازدواج اول که متاسفانه ۲ ازدواج ناموفق داشته ام و از ازدواج دوم هم بدلیل اذیت و آزار شوهرم باز قصد طلاق دارم مهریه ام حدودا ۱۵۰ عدد سکه است اما با مشورت دوستان به من گفته شده که از اموال شوهرم بعد از فوت ایشان بیشتر بهم تعلق میگیره ایشان هم از خانم اول شان که فوت شده ۲ فرزند دختر دارند میخواستم بدانم که نسبت سهم الارث ایشان چگونه بین من و فرزندان زن قبلی ایشان تقسیم میگردد .
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ سهم الارث شما از اموال شوهرتان، یک هشتم از اموال شوهرتان می باشد، ضمن اینکه در هر زمانی، حتی بعد از فوت شوهرتان؛ می توانید مهریه تان را به اجرا گذاشته و پس از وصول مهریه، بقیه اموال بین سایر وراث تقسیم می گردد.. مؤید باشید..