24 آذر 1400

استعلام مشخصات همسر از اداره ثبت احوال

دسته بندی : ارث و امور حسبی | تغییر نام
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم فامیلی خودش راتعییر داده ومن وازمن وبچه هام مخفی میکند باید چه کار کنم وچگونه بتوانم ازثبت احوال تماممشخصات رادریافت کنم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید با در دست داشتن سند نکاحیه و اوراق هویتی خود مبنی بر زن و شوهر بودن، و درخواست از اداره ثبت احوال محل،، مشخصات زوج را استعلام نمایید و در صورت عدم موفقیت، با درخواست کتبی از دادستانی، تقاصای خود را مطرح نمایید.. مؤید باشید..