25 آذر 1400

پدر من سال 93 فوت شده است. بعد از فوت پدرم.....

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محمد نصرتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. پدر من سال 93 فوت شده است. بعد از فوت پدرم فردی از پدر من چک داشته و حدود پنج ماه بعد فوت گواهی عدم پرداخت گرفته و از طریق دادگاه حقوقی مطالبه کرده و در دادخواست قید شده خسارت تاخیر تادیه ولی در لایحه وکیل او قید نشده و نحوه مطالبه آن را قید نکرده و در جلسه دادگاه شرکت نداشته است. میخواستم بپرسم اگر پدرم‌ علی رغم که فوت شده و دادخواست به طرفیت ما وارث است، خسارت تاخیر تادیه تا چه زمانی است؟ بعضی از قضات میگویند فقط تا زمان فوت است. آیا درست هست تا زمان فوت؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مطالبات در دادخواست برای دادگاه ملاک است خسارت تاخیر تادیه از زمان تاریخ چک تا زمان اجرا شامل حال شما میشود