25 آذر 1400

ازدواج با اشخاص خارج از ایران

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام،سوالم اینه تفاوت ازدواج در آلمان با ازدواج در ایران برای پیوست به خانواده در آلمان چیه؟نامزدم در آلمان زندگی می کنن و اقامت دائم دارن و از طریق دعوتنامه می خوان اقدام کنن برای ویزای ازدواج در المان،آیا فرقی داره کدوم بهتره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر شخصی که بخواهید با ان ازدواج نمایید المانی باشد باید تابعیت کشور متبوع مرد باشید یعنی ازدواج با رسوم المان انها اصولا ازدواج نمیکنند باهم زندگی میکنند و شاید هم بجه دار شوند ولی ازدواجی ثبت شده مثل ایران ندارند بیشتر باهم بودن را معنا میکند مگر مرد دارای تمکن مالی باشد و زن نیز زبان المانی را تا سطح یک بیاموزد تا ثبت شود و... اما شخصی که میخواهید با او ازدواج نمایید ایرانی باشد که اقامت المان دارد و اگر مذهب خود را تغییر نداده باشد ازدواج به رسوم ایران خواهد بود