26 آذر 1400

مطالبه وجه به علت اجرا قرارداد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا با توجه به اینکه بعد از هر مرحله دریافت وجه نقدی و عدم امضا موسسه و امضا خواهرم، یه مبلغ 13 میلیونی که از طریقدستگاه پوز صورت گرفته، میشه موسسه بازم انکار کنه که 7000 یورو پرداخت نکرده خواهرم در صورتی که مرحله سفارت که آخرین مرحله بوده تسویه حساب بطور کامل صورت گرفته، میشه از طریق مراجع قصایی اقدام کرد، ولی در قرارداد ذکر شده که شکایت از طریق مراجع قضایی از طرف قرارداد سلب شده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جهت اظهار نظر دقیق می‌بایست ابتدا قرارداد منعقده بین خواهر شما و موسسه مهاجرتی مطالعه شود . تا نحوه تعهدات موسسه مشخص شود . رسید های پرداخت وجه می‌تواند خود حاکی از پرداخت پول به موسسه باشد با توضیحات مختصری که دادین اگر شرط حل و فصل اختلافات از طریق داوری بوده ، ابتدا باید به داوری رجوع کرد و اگر رای داور مخالف اصول قانونی و حقوقی باشد میتوانید ابطال آنرا از دادگاه استدعا کرد . جهت مشاوره بیشتر میتوانید از طریق مشاوره تلفنی با وکلا سایت اطلاعات بیشتری کسب کنید . موفق باشید