01 مرداد 1402

مرور زمان ابطال اجراییه

دسته بندی : آرا محاکم قضایی و غیر قضایی | ابطال اجرائیه (موضوع اجرائیه مالی است)
شبنم رضایی خوشرو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام .
آیا مرور زمان شامل ابطال اجرائیه و عملیات احرائی در بحث انتقال ملک در مزایده میشود!؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما، سوال خود را دقیق مطرح نکرده اید اما مرور زمان فقط در امور کیفری مورد بحث می باشد. در مورد مزایده ظرف 7 روز از برگزاری مزایده باید تمامی ایرادات مطرح گردد و گرنه بسیاری از قضات دیگر ایرادات وارد بر مزایده را قبول نمی کنند و به ادعاهایی که در این خصوص مطرح می شود توجهی نمی کنند و این مدت شبیه به مرور زمان می باشد.