وکالت

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. اینجانب چند سال قبل بابت موضوعی وکیل گرفته بودم و با ایشان قرارداد مالی و وکالتنامه سه برگی مربوط به وکلا را امضا کرده بودم وقرار بر این بود تا تمام حق الوکاله ایشان را بعد از انجام موضوع وکالت پرداخت کنم . ولیکن وکیل مذکور موضوع وکالت را پیگیری نکردند و اصلا در دادگاه هم اعلام وکالت نکردند . به همین دلیل وکیل دیگری گرفتم که موضوع وکالت را انجام داده اند . آیا وکیل اول که هیچ اقدام وکالتی انجام نداده اند می توانند صرف قرارداد مالی که با من دارند درخواست حق الوکاله کنند ؟؟ ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وكيل صرف عقد قرارداد وكالت بدون انجام كار حق مطالبه حق الوكاله را ندارد