27 آذر 1400

تغییر نام دادخواست قانون ثبت احوال

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. بنده نام خانوادگی خود رو تغییر دادم و پشیمان هستم و از این موضوع اطلاع نداشتم که بازگشت به فاميلي سابق امکان پذیر نیست. الان مشکل پیدا کردم و با خانوادم هم فاميلي نیستم. وکیل گرفتم و از طریق دادگاه اقدام کردم. درخواستم به سازمان ثبت احوال فرستاده شده و هنوز بعد از حدود یکسال پاسخی دریافت نکردم. آیا امکان موافقت هست؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ تغییر نام و نام فامیلی مطابق قانون و رویه کنونی برای یکبار منع قانونی ندارد لیکن برای بار دوم معمولا با ممانعت و عدم موافقت ثبت احوال و دادگاه مواجه می‌شود با این وجود اگر چنانچه تغییر نام خانوادگی مشکلاتی برای شما ایجاد کرده میتوانید مستندا برای اعاده ب فامیلی سابق طرح دعوا کنید و حتی با وجود مشکلات چنانچه ادله شما محکمه پسند باشد موفقیت دور از ذهن نیست.پیگیر باشید