07 مرداد 1402

بازنشستگی در مشاغل سخت و زیان آور و شرایط آن

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام تامین اجتماعی به احتساب سنوات خدمت در مشاغل سخت و زیان آور
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتی اداره کار بهداشت ستتی زیان اور بودن کار تاییدکردن برای بازنشستگی با23سال3ماه سابقه بیمه که دوخدمت سربازی بود شش ماه جای دیگه ولی بقیه اش ازیه محل بود فقط پنج ماه بیمه قطع شده حالا میخام بپرسم تامین اجتماعی قبول بازنشستگی میکنه چقدطول میکشه سن هم چهل سه سال مشکلی ایجادنمیشه میتونم راحت بازنشسته بشم خیلی ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در مشاغل سخت و زیان آور با بیست سال سابقه کاری متوالی یا بیست و پنج سال سابقه کاری متناوب بدون شرط سابقه سنی می توانید بازنشست شوید.