07 مرداد 1402

مسئولیت مهندس های شرکت گرید

دسته بندی : ثبتی | ثبت شرکت ها
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
یکی از دوستان من جهت رتبه بندی شرکت یکی از دوستانش مدرکشو به این شرکت اجاره داده
قراردادی تنظیم کردن که ایشون جزو هیعت مدیره شرکت نمیباشد و فقط پرسنل هستن
و اینکه قراردادشون شامل مالیات نمیشود
هیچ گونه عملیات اجرایی به عهده شخص نیست و این قرارداد به صرف رتبه بندی می باشد
تاکیید میگردد که هیچ گونه تعهد محضری هم انجام داده نشده است
آیا شرکت می تواند از این قرارداد و اجاره سو استفادت کند؟؟
چه خطراتی می تواند با توجه به شرایط بالا گریبان گیر دوست ما شود؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

درود دوست عزیز در شرکت های گرید مهندس ها باید عضو هیئت مدیره ثبت شوند که امکان اخذ رتبه وجود داشته باشد و وقتی یک نفر در روزنامه رسمی عضو هیئت مدیره ی شرکتی معرفی میشود، قطعا روزنامه ی رسمی اولویت بالاتری نسبت به قرارداد خصوصی دارد لذا اگر مسئله ای از نظر بدهی مالیاتی بیمه،یا هر مسئولیتی نسبت به اشخاص ثالث پیش بیاید دوست شما شامل این مسئولیت میشود البته که ایشان بعدا میتواند به استناد قراردادش خساراتی که متحمل شده است را بعدا از شرکت دریافت نماید ولی قرارداد فوق مانع مطالبات اشخاص دولتی و غیردولتی نیستند پیشنهاد میکنم از شرکت بخواهید قرارداد شمارا امضا کند تا اینکه برعکس باشد و اینکه هیچ وکالتنامه ای به شرکت نرهید و اعلام نمایید تمام صورتجلسات را باید شخصا امضا کنید