02 دی 1400

ممانعت از حق عبور ومرور

دسته بندی : حقوقی | املاک
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ممانعت از حق
همسایه روبروی بنده جهت ساخت ساز ملک خودشون آمدن کوچه دوطرفه که راه داره آورده در گذاشته سر کوچه بدون اجازه ما
من رفتم کلانتری شکایت کردم وپرونده فرستادن شورا حل اختلاف. برای من زنگ زده که من از شهرداری مجوز دارم برای بستن کوچه وچیزی دستت رو نمیگیره
با این که طول ملک بنده از سر کوچه تا تهه کوچه 75متر می باشد سر سه نبش هست
ویقطعه زمین خالی دارم آخر کوچه که به همین همسایه جهت انبار بهش اجاره دادم آیا دلیلی میشه که برای گذاشتن دربش سرکوچه
ولی الان میخوام همین در بردارم
که درب منزل بنده که اجاره دادم داخل همین کوچه باز می شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام طبق قانون هیچکس حق ندارد از عبور ومرور افراد جلوگیری نمایدوکوچه هایی که آخرآنهامسدودنیست تملک نماید