03 دی 1400

شریکم پول پیش را بدون اجازه گرفته و همسرم بخاطر این رفتار وی دچار مشکل روحي شده آیا میتونم شکایت کنم؟

دسته بندی : تجاری | سایر دعاوی
محمدرضا شجاعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
با یکی شراکت در کار داشتم اجاره نامه ی دفتر کار ب نام شریکم نوشتیم ک بعد از کارهای اداری و مجوز کار اجاره نامه رو درست کرده و ب صورت شراکتی نوشته بشه ک شریکم بعد از انجام کارها از درست کردن اجاره نامه امتناع کرد تا اینکه بی خبر دفتر رو جمع کرده و پول پیش رو گرفته . میتوانم از او شکایت کنم ؟در ضمن همسرم طی این مدت بخاطر درگیری و بحثای زیادی ک در همین بوده ب مشکل روحی و روانی دچار شده و در بیمارستان روانی ی مدت بستری شدن بخاطر ناراحتی مالی ک شریکم برده بود چون پول ماشینش بوده متاسفانه . الان بخاطرمریضی همسرمم میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام- سوال شما جنبه های مختلف حقوقی و کیفری دارد که جهت اظهار نظر دقیق نیاز به داشتن اطلاعات بیشتری از موضوع است ولی به طور کلی می‌توان علیه شریکی که بدون اجازه اموال مشترک را تصاحب کرده است دعوی حقوقی یا کیفری حسب مورد مطرح کرد و در خصوص مشکلات روحی ایجاد شده برای همسرتان نیز چنانچه مشکلات روحی بوجود آمده ناشی از رفتار شریک شما باشد و رابطه تسبیب احراز شود امکان طرح دعوی در این خصوص نیز وجود دارد بنابراین پیشنهاد می شود جهت آنالیز فنی و تخصصی موضوعات گفته شده ابتدائا از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا تمامی جنبه های موضوع مورد بررسی دقیق قرار بگیرد سپس اقدام قانونی را انجام دهید. موفق باشید.