15 مرداد 1402

ابطال وصیت نامه دست نوشت

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال وصیت نامه
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید من یه شکایت دارم برای ارثیه وباطل کرد وصیت پدربزرگم حااا کارشناش رای داده که پدربزرگم بیسواد بوده داییم تایید کرده ولی داییم میگه من شاهد دارم که پدرم اینارو گفته اونا نوشتن الان قاضی رای داده برای استماع گواهی گواهان چرا وصیت دست نوشتی که باطل شده رو براش شاهد خواستن یعنی کسی شهادت بده رای برگشت میخوره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام شهادت دایی در واقع شهادت بر اقرار پدر شماست و شهادت بر شهادت هست اگر شهادت دایی را زیر سوال ببرید وصیت نامه باطل میشود