05 دی 1400

فوت طرفین دردعوی جهیزیه؟

دسته بندی : خانواده | جهیزیه
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر بعد طرح دعوی مطالبه جهیزیه هردو طرف دعوی در جریان دادرسی فوت کنند چه می شود

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام اگر هر دوطرف دردعوی جهیزیه فوت نمایند چون موجبی برای ادامه دادرسی دردادگاه وجود ندارد قراررد دعوی صادر میشود ووراث خواهان بعداز اخذانحصار وراثت میتوانند دوباره طرح دعوی به طرفیت وراث خوانده نمایند