05 دی 1400

شکایت درخصوص فحاشی وتوهین

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام چن وقت پیش سر یه بحث ملکی،یه‌خانمی به خانمم فحاشی کرد،بعدش شکایتش کردم دادگاه،گفتن چون تو ذی نفع نیستی،قرار منع تعقیب صادر کرد دادگاه،بعدش چن‌روز پیش بازم،همون خانم جلوی مامور های کلانتری فحاشی کرد بهم،و داخل گزارش کلانتری هم ثبت شده،خواستم ببینم،چطوری شکایت ازش کنم؟ایا جواب میده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله اگر مخاطب توهین شما بودید وبه شما فحاشی شده است میتوانید بعنوان متضرر از جرم علیه شخص اقامه دعوی نمایید