06 دی 1400

رابطه نامشروع/ استرداد هدایا / تمکین زوجه

دسته بندی : خانواده | تمکین
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر، خانمم چندماهه خونه رو ترک کرده و با یه نامحرم که داخل ماشینش بود دیدم و با ۱۱۰ تماس گرفتم صورتجلسه نوشتند و قبلا هم چندتا از وسایلمو که فاکتورشون دارم با خودش برده اما شاهدی ندارم،آیا هر سه دادخواست تمکین ورابطه نامشروع و استرداد اموالو باهم درخواست بدم؟ یا هر روزی یه درخواست؟ یه چک از فروش خونه برای موعد دوهفته دیگه دارم اگه این درخواستهارو بدم و خانمم مهریه اجرا بذاره آیا هنوز موعد چک نرسیده میشه چک رو بنام کسی دیگه انتقال بدم که قبل از واریز پول حسابم مسدود نشه؟ و اینکه خانمم اجاره نامه رو با خودش برده با چی دادخواست تمکین ارائه بدم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام سه دعوا رابطه نامشروع ، تمکین و استرداد اموال دعاوی جداگانه هستن به طوری که دعوای رابطه نامشروع یک بزه کیفری و در صلاحیت محاکم کیفری بوده و دو دعوای دیگر تمکین در دادگاه خانواده و دعوا استرداد اموال در دادگاه حقوقی بررسی می‌شود لذا امکان طرح همزمان این دعوایی در یک دادخواست نیست و برای رابطه نامشروع باید یک شکایت کیفری مطرح و برای دو عنوان دیگه دو دادخواست جدا مطرح کنید . برای دادخواست تمکین نیازی به ارائه قولنامه اجاره مسکن نیست و می‌توانید این موضوع را در دادگاه مطرح کنید .البته می‌توانید نسخه ثانی اجاره نامه را از مشاور املاک تهیه یا حداقل فتوکپی بگیرید. در صورتی که چک از چک های صیاد باشد انتقال آن فقط از طریق مراجعه به این سامانه امکان‌پذیر است .