06 دی 1400

عدم باکره بودن زن در عقد نکاح

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ، در فروردین ۱۴۰۰ عقد کردم ، بعد از عقد متوجه شدم همسرم بکارت ندارد ولی بین خودمون حل شد ، الان به مشکل خوردیم و همش با قضیه مهریه منو میترسونه ، تا الان هم چندین بار رابطه جنسی داشتیم ، یه جا خوندم چون بکارت نداشته همسرم میتونم مهریه پرداخت نکنم ، ایا صحت دارد؟ راهی وجود دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و‌درود کاربر محترم با توجه به اینکه باکره بودن زن از شروط بنایی در عقد نکاح است و شما علم‌له این موضوع که ایشان باکره نیستند نداشته اید می توانید تقاضای فسخ عقد نکاح را تقاضا کنید و‌به هیچ عنوان بیان نکنید که حتی در این خصوص با ایشان صحبت کردید و‌توافق نمودید ضمنا یکی از مواردی که مسلماً از الزامات و شروط عرفی نکاح است ، باکره بودن دختر مورد خواستگاری است یعنی حکم عرف آن است که مردی که برای بار اول به خواستگاری دختری می‌رود که او نیز سابقه ازدواج ندارد، یعنی به خواستگاری باکره رفته است. موفق باشید