07 دی 1400

بیمه بیکاری با استعفا

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

س میخام استعفا بدم وبابت مطالبات شکایت و درخواست بیمه بیکاری بدم

پاسخ کارشناس حقوقی :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

بااحترام کاربر محترم درصورتی که کارفرما به شما بعلت تعدیل نیرو نامه بدهد به شما بیمه بیکاری تعلق خواهد گرفت در جریان باشید یکی از شرایط بیمه بیکاری حتما به صورت غیر ارادی بیکار شده باشید در غیر اینصورت بیمه بیکاری تعلق نخواهد گرفت مگر دارای شرایط دیگری باشید که باشکایت بتوانید بیمه بیکاری دریافت نمایید.مثلا عدم پرداخت حق حقوق توسط کارفرما باشد.