19 مرداد 1402

نظارت واحد سرپرستی به اعمال قیم

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه بنده خدایی شوهرش فوت میکنه دوتا دختر داره.که یکیش الان ازدواج کرده یکی دیگه هم حدود 16 سالشه
دادگاه زمان فوت حکم دیه میده و واریز میشه و باهاش خونه میخرن و حکم میدن که باید سند تقسیم بشه بین زن و دختراش
همون موقه دادگاه سرپرستی بچه کوچکتر رو هم به مادر میسپره و تمام لوازم خونه رو لیست میکنه که چه چیزایی موجود هست.
حالا هر سال تماس میگیرن و پیگیر لوازم خونه ای هستن که اون موقه لیست شده و میپرسن که به اون لوازم چیزی اضافه شده یا چیزی ازشون کم شده یا نه و از مادر میخوان که کتبا بنویسه و امضا کنه که چیزی کم یا اضافه نشده.
سوال من اینه که اگر مادر این متن رو ننویسه و ارسال نکنه میتونن سرپرستی بچه رو بگیرن ازش؟ و اینکه این داستان طبق چه قانونی هست؟متن اماده ای هست برای اینکه بفرستیم برای دادگاه یر اینکه لوازم همونی هست ک قبلا بوده؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام واحد سرپرستی حق نظارت را بر اعمال قیم تا به سن قانونی رسیدن دخترخانم دارد در پاسخ عنوان شود کلیه وسایل موجود است