21 مرداد 1402

گرفتن مستمری پدر بزرگ وقتی شوهر به دلیل تصادف نمی تواند کار کند

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به برقراری مستمری فرزندان اناث
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من میخوام مستمری پدربزرگم رو بگیرم ولی خاله م الان مستمری اونو میگیره واینکه شوهرم بخاطر تصادفی که 5سال پیش کرد نمیتونه کار کنه ایا من میتونم25 درصد مستمری
پدربزرگم رو بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما در صورتی می توانید مستمری پدر بزرگ را دریافت کنید که مجرد باشید و تمکن مالی نداشته باشید. با توجه به اینکه شما متاهل هستید شرایط لازم را برای گرفتن مستمری پدر بزرگ ندارید.