08 دی 1400

الزام به تمکین چگونه است؟

دسته بندی : خانواده | تمکین
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

موضوع:
آیا اجرای رای الزام به تمکین خانم تا زمان تعیین تکلیف پرونده دادخواست طلاق از سوی زوجه به تاخیر می افتد؟
روند قضایی پرونده طلاق تا صدور رای قطعی دیوان و یا تجدید نظر چه مدت است؟ ا
گر رای بدوی پرونده الزام زوج به طلاق که به نفع بنده بوده در مراحل بعدی قضایی به ضرر بنده باشد معایب آن چیست؟
....
توضیحات :
سلام خسته نباشید بنده بدلیل ضیق مالی توانایی گرفتن وکیل زبده نداشتم و براهمین از طریق دوستان و سایتهای اینترنتی موضوعات قضایی پیگیری می کنم.
خانم بنده ضمن متارکه دادخواست طلاق دادن بعد از سیر مراحل قضایی خانمم در مرحله بدوی الزام به تمکین محکوم شدن چون همزمان پرونده دادخواست طلاق داشتن تجدیدنظر بهشون مهلت داد تا مدارک ومستندات الزام به طلاق زوج ارائه بدن که بدلیل اینکه رای به ضرر ایشان در مرحله بدوی پرونده طلاق صادر شد نتوانستن این اقدام انجام بدن. باتوجه به این موضوع بنده پس از اتمام مهلت ایشان و عدم ارائه رای الزام ب طلاق زوج درخواست به جریان انداختن رای الزام به تمکین به شعبه تجدیدنظر استان دادم شعبه تجدیدنظر اما اعلام کردن که تازمان تعیین تکلیف ورای قطعی پرونده طلاق به خواست زوجه امکان اجرای رای الزام به تمکین نیست ؟آیا این امر صحیح است؟
بنده چ اقدامی انجام بدم تا زودتر رای به اجرا بگزارند.
ممنون میشم راهنمایی فرمایید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بله کاربر گرامی باید تا زمان تعیین تکلیف پرونده طلاق صبر کنید اما میتوانید با لایحه ومستند رای تمکین از صدور رای طلاق به نفع زوجه جلوگیری کنید اما بهرحال رای نهایی وتصمیم گیری با دادگاه است