08 دی 1400

پشیمانی بعداز انتقال مبیع

دسته بندی : حقوقی | املاک
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

شوهر من یه خانه به نام من کرده.با مدرک.بعد الان می خوایم طلاق بگیریم.از من شکایت کرده.گفته قرار بوده مهریه شو ببخشه منم خانه کردم به اسم زنم...الان تو دادگاه رای به نفع کی نیشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به انتقال وتنظیم سند رسمی شما قانونا مالک محسوب می شویداما بستگی به نوع شکایت واثبات شوهر شما دردادگاه وارائه مدرک محکمه پسند دارد که رای به نفع چه کسی صادر شود.