25 مرداد 1402

بحث اجاره و تهیه مسکن ‌علیهده و تمکین

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
میثم نعمت
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من اجاره نشین هستم موعد قراردادم تمام شده و نمیتونم قراردادخونه رو تمدید کنم مشکل مالی شدید دارم همسرم رو طلاق دادم ولی نمیاد جهیزیه شو ببره چکار کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام . این که اجاره تموم شده و‌نظر بر تمدید نداری و باید خالی کنی منتهی وسایل رو به محلی امن منتقل کنی تا در صورتی که دادخواست استعداد جهیزیه دادن خانم امکان عودت وسایل خودش به او باشه و بحث دیگر تمکین هست که در صورتی که الزام‌به تمکین بدی باید مسکن معرفی کنی و‌الا نیازی به مسکن جدا نداری و در صورتی که دادخواست تهیه مسکن علیهده بده خانم هم میدونی یه آدرس برای مسکن معرفی کن اون زمان .اما نداشتن مسکن برای تو‌مشکل ساز نیست و حد اکثر تاثیر اون در بحث‌نفقه هست