10 دی 1400

تمکین زوج زوجه الزام به تمکین موانع تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام.آیا منزل استیجاری به نام زن باشد.میتواند تمکین نکند به خاطر اینکه منزل بنام ایشان هست .خانه را ترک کرده به منزل پدرش رفته . ممنون می شوم از راهنمای شما .جواهری

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ موضوع مذکور از مواردیست ک زوجه می‌تواند در جلسات تمکین بعنوان مانع تمکین مطرح سازد و درخواست تهیه مسکن مستقل داشته باشد،بله پاسخ مثبت هست و چنانچه این موضوع مطرح شود تا رفع مانع تمکین و تهیه مسکن مستقل معمولا رای ب تمکین داده نخواهد شد موید باشید