26 مرداد 1402

قرار داد شفاهی در قانون کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | بازگشت به کار
حمید غیاثی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام . 8 سال در یک مرکز کار کردم و حق بیمه دارم و بدون هیچ دلیل موجهی اخراج شدم . با اینکه قرارداد من یک ساله بوده و از طرفی مدت قرار داد هم زبانی اعلام شده و هیچ قراردادی به امضا من و کارفرما نرسیده .
آیا میتوانم بعلت اخراج بی دلیل و نداشتن قرارداد شکایت کرده و درخواست حق و حقوق نمایم ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

درود ، قرارداد شفاهی در قانون کار اعتبار دارد .شما میتوانید حق و حقوق خویش را در اداره کار مطالبه نمایید همچنین امکان بازگشت به کار موجود است که بسته به تصمیم هیات تشخیص اداره کار میباشد.