10 دی 1400

الزام به تنظیم سند رسمی

دسته بندی : حقوقی | الزام به تنظیم سند
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یه ملک روستایی خریدم به شکل قولنامه. چند تا دست چرخیده همه قولنامه ای. میگن ملک سند داره به اسم مالک اول. هیچ مشخصاتی از ملک ندارم. کد ملی مالک رو هم ندارم. فقط اسم و فامیل و نام پدرشو دارم. آیا با داد خواست الزام به تنظیم سند میشه پیگیری کنم برا سندش. اگه سند نداشته باشه چی؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام شما می‌بایست جهت اطمینان از اینکه ملک دارای سند ثبتی میباشد ابتدا به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید . جهت طرح دعوا الزام به طرح سند رسمی داشتن مشخصات هویتی مالک رسمی و ثبتی لازم است ولی دانستن آدرس ایشان الزامی نبوده و نهایتا از طریق آگهی ایشان به دعوا فراخوانده می‌شود. موفق باشید