11 دی 1400

اگر طلاق از طرف زوجه باشد و خواهان و داور ایشان در جلسه داوری حضور پیدا نکنن تکلیف چیست؟

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر طلاق از طرف زوجه باشد و خواهان و داور ایشان در جلسه داوری حضور پیدا نکنن تکلیف چیست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ مراتب عدم حضور به دادگاه اعلام شده و در صورتیکه دادگاه دستور جلسه مجدد را بدهد مجددا طرفین دعوت خواهند شد در غیر اینصورت احتمال رد دعوی وجود دارد.. مؤید باشید..