12 دی 1400

اخذ سند تفکیکی به عهده چه کسی می باشد؟

دسته بندی : حقوقی | املاک
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و عرض ادب میخواستم بدونم سند املاک تعاونی به نام کدام شرکت می باشد؟وظیفه اخذ سند تفکیکی به عهده چه کسی می باشد؟آیا این اسناد دارای مشکل هستند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

در این نوع املاک معمولا سند اصلی زمین به نام شرکت تعاونی سازنده می باشد و شرکت تعاونی سازنده موظف می باشد جهت اخذ سند تفکیکی واحد اقدامات لازم را انجام دهد اما مشکل بزرگی که در رابطه با اخذ سند برای این نوع املاک و واحدها وجود دارد بدهی سازنده ها به شهرداری در رابطه با اخذ گواهی اعدام عدم خلاف مجتمع و همچنین گواهی پایان کار می باشد و این معمولاً به دلیل بدهی زیاد و سنگین تعاونی مربوطه اقدامات لازم را انجام می دهد گاهی بنا به همین دلیل گاهی اوقات پس از گذشت چند سال از عمر ساختمان مشاهده می‌شود که هنوز هیچ اقدامی جهت اخذ صنعت صورت نگرفته در زمان انعقاد قرارداد باید به صورت صریح در قرارداد ذکر شود که مسئولیت پرداخت بدهی های شهرداری و ثبت اسناد به عهده چه کسی میباشد