13 دی 1400

امکان صدور حکم حبس بابت تکرار جرم مستوجب حد

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
هدیه عرفانیان سمیعی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من حدود یه دوماه پیش ۳نفربودیم مشروب گرفتن برای سه نفرمون هم شرب خمر زدن ولی برای من ۵۰۰سی سی ام نگهداری مشروب زدن خواستم ببینم من ۵سال پیش سابقه نگهداری مشروب داشتم بخاطرش کانون هم رفتم خواستم ببینم دوباره احتمالا داره زندان برم

پاسخ کارشناس حقوقی :

دوست عزیز سلام لازم به ذکر است که اولا عمل شما از مصادیق مجرمانه ای میباشد که در صورت صلاحدید قاضی منجر به حبس نیز میگردد اما برای بررسی آنکه به علت تکرار جرم محازات تعیینی تشدید میگردد یا خیر لازم ب ذکر است طبق ماده ۱۳۷ تکرار جرم در فاصله ی بین محکومیت مجرم تا اعاده حیثیت وی احراز میشود و مرور زمان در دعاوی مشابه پرونده شما دو سال هستش جمع بندی میکنم شما مشمول مجازات عملتان میشوید اما مشمول تشدید مجازات به علت تکرار جرم نمیشوید ،احتمالا حکم به حبس نیز صادر شود که میتوانید درخواست تبدیل یا تعلیق مجازات هم بکنید یا خود قاضی تدابیری در این خصوص بکند موفق باشید