04 شهریور 1402

طرح شکایت کیفری ترک انفاق وتاثیر آن در پرونده طلاق

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید همسر م به مدت چهارماه است ترک منزل وترک انفاق کرده وخبری ازایشان ندارم شکایت کردم ازطریق دفترقضایی رفته کلانتری ازاونجاهم ارجاع شده شورای حل اختلاف امروز دادگاه دارم سئوالم اینه چه بگویم که زودتر به نتیجه برسم وبتونم یکطرفه طلاق بگیرم ممنون درضمن بعلت فوش ناموسی هم ازش شکایت کردم وهمهش زمیمه پروندس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی دادخواست مطالبه نفقه حقوقی در دادگاه خانواده مطرح نمایید درصورت عدم پرداخت حق طلاق برای شما ایجاد میگردد در پرونده ترک انفاق کیفری تنها همسر شما بابت عدم پرداخت نفقه مجازات میگردد.