14 دی 1400

عقد وکالت، عزل در صورت بلاعزل نبودن وکیل

دسته بندی : تجاری | شرکت ها
مصیب قادری چشمه گچی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،بنگاه از بنده وکالت گرفته وماشین من را فروخته ،حالا نصف مبلغ فروش را به من پرداخت کرده ،بنده برای پلاک توقیف پلاک اقدام کرده ام،ایشان ماشین بنده را شرایطی به کسی فروخته ،من می‌توانم وکیل خود را عزل کنم وبرای زدن پلاک نروم ،البته حق عزل وکیل دارم وزمان مشخص نکرده ایم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام امکان عزل وکیل در صورتی که وکالت بلاعزل نداده باشین به موکل، برای شما امکان پذیر هست‌. این رو هم باید اضافه کنم ک باید دید حدود اختیارات اعطایی شما به وکیل تا چه اندازه هست. این رو هم مدنظر داشته باشین که تمامی اقدامات وکیل نسبت به مال موضوع وکالت تا قبل از عزل یا استعفا، لازم الاجراست یعنی شما باید تمامی تعهداتی که وکیل در قبال موضوع وکالت انجام داده ، به جا بیارین مگر اقداماتی که وکیل ، صاحب اختیار نبوده . در خصوص تعیض پلاک اینطور بنظر میرسد که باید برای خریدار اقدام و انجام دهید . اگه از این بابت ضرری به شما میرسد باید به طرفیت وکیل ، دادخواست ارائه داده و مدعی ضایع شدن حقی از خود باشید. در خصوص پاسخ به اظهارنظرتون، اگر قبل از اینکه شما وکیل رو عزل کنید از فروش خودرو، ایشان ماشین را بفروشد دیگر نمیتوانید وکیل را عزل کنید زیرا مورد وکالت که همان فروش ماشین بوده است، انجام شده و شما ملزم به همکاری با خریدار جهت انجام امورات آتی باشید اما اگر هنوز ماشین فروش نرفته، شما میتوانید وکیل را عزل کنید.