14 دی 1400

درخواست انحصار وراثت توسط احدی از ورثه

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من پدرم۳ساله برحمت خدا رفتند.برادرانم واسه انحصاروراثت وتکلیف روشن شدن مخالفت میکنن اوضاع مادی من هم اصلا خوب نیست مشکل خوردم توزندگیم با ۲تابچه کوچک .
چکارکنم متشکرمیشم راهنمایی ومشاوره بدهید.باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید به عنوان‌ احدی از وراث، برای درخواست صدور گواهی حصر وراثت از دفاتر خدمات قضایی جهت طرح در شورای حل اختلاف اقدام نمایید. و پس از اخذ گواهی انحصار وراثت؛ دادخواست مطالبه سهم الارث خود را جهت رسیدگی در دادگاه‌ حقوقی مطرح نمایید.. موُید باشید..