14 دی 1400

توقیف دو دانگ مغازه و مطالبه 110سکه مهریه

دسته بندی : خانواده | مطالبه مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من سال ۹۲ از زنم به تقاضای من جدا شدم و مهریه ایشان تقشیط شد پیش ۶عدد و۴ماه یکی ،تا قبل از ازدواج پدرم مغازه ای داشت چون من آنجا کار میکردم دودانگ ان را بنام من گرد که ایشون بلاخره ان را هم توقیف نمود و پس مراحل مزایده پدرم مجبور شد خونشو بفروشه و طبق کارشناسی ۲۳۰ملیون سال ۹۸ به ایشان بدهد ومن هم دیگه به ایشون سکه ندادم ایا میگویند ۱۱۰سکه حساب هست آیا پول ملک روهم جز اون ۱۱۰تا حساب میکنن ،یا اینکه اون جداست ۱۱۰ تا هم باید دوباره بدی در حالی که من کارگر هستم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ در صورتیکه توقیف دو دانگ‌ مغازه بنام‌ شما؛، در قبال صدور اجرائیه مهریه بوده باشد، اصـولا مبلغ پرداختی 230 از مهـریه زوجه کسر می گردد.. موُید باشید..