04 شهریور 1402

اثبات زوجیت توسط کد ملی یا شناسنامه

دسته بندی : خانواده | ابطال ثبت واقعه ازدواج
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با
با سلام و احترام
چطور می توانم با استفاده از کارت ملی مطلع شوم مشتری مورد نظرم متاهل می باشد یا دو نفر زوجین می باشند برای پذیرش مهمانسرا معمولا افراد شناسنامه همراه ندارند ولی کارت ملی دارند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم از طریق کد ملی دسترس آسان برای همه وجود ندارد و صرفا با شناسنامه قابل رویت می باشو و متاهل بودن یا نبودن با کد ملی صرفا از طریق دستور قاضی قابل رویت می باشد چه بسا که عقد موقت بوده حتی قابل ثبت هم نمی باشد باتشکر