15 دی 1400

احتلافات خانوادگی و طرد زوجه از زندگی مشترک

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام همسرم من از همسرم پول خواستم برم سبزی بخرم بهم نداد دعوامون شد.منو از خونه بیرون کردم کلیدارم خودش گرفت گفت برو خونه مادرت دیگم برنگرد الان نه نگ میزنه ن خانوادش کاری داره چیکار کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه الزام به تمکین بطرفیت همسرتان، مراتب وظایف زناشویی را به ایشان ابلاغ نمایید و در صورت ضرورت شکایت ترک انفاق بر علیه وی جهت رسـیدگی در دادسرای محل مطرح نموده و با حضور در جلوی درب منزل مشترک با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته تا در محل حاضر و مراتب سوءمعاشرت زوج و طرد شما از زندگی مشترک را صورتجلسه نمایند.. مؤید باشید..