06 شهریور 1402

سرمایه گذاری در تولید ادویه و عدم دریافت طلب خود و اعلام ورشکستگی

دسته بندی : تجاری | صدور حکم ورشکستگی
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من حدود 100 میلیون تومان در قالب یک سرمایه گذاری در تولید ادویه در شرکت ترنم بهار حدود یک سال پیش انجام دادم، قرار شد 20 درصد سود هر ماه پرداخت شود، تا 5 ماه من به جای دریافت سود اقدام به قرارداد جدید سرمایه گذاری کردم، اما از دی ماه که طلب سود یا پول خودم را کردم ایشان هر دفعه اقدام به عقب انداختن و عدم پرداخت بدهی کردند و در اول 1402 اعلام ورشکستگی کرده اند، حالا من برای طلب پول و سودم باید چکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اگر حکم ورشکستگی صادر شود، تسویه وجوه و بدهی ها براساس قوانین ورشکستگی و با تشریفات خاصی انجام می شود. شما نیز مانند سایر طلبکاران در صف غرما قرار می گیرید و اگر اموالی باقی مانده باشد بر اساس میزان طلبی که دارید بین شما تقسیم می شود.