06 شهریور 1402

مطالبه حقوق قانونی ناشی از کار

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به استرداد حق بیمه
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.روزتون بخیر،ما توی شرکامون بعد از1سال و نیم داریم بیمه میشیم.و حقوق وزارت کارو بما میگن8تومنه ک7درصد ازما برای بیمه میکیرن ک524تومن هم از ما برای اولین ماه بیمه کم کردن.اینومیدونیم ک خیلی گردن کلفته و هیچ جای پایی نزاشته ک مابتونیم ثابت کنیم این تایم بیمه نشدیم.الان اگه من بخوام هم حقوقمو ک میدونم کمتر هستوبگیرم هم بیمه هامو بتونم ازش بگیرم چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام اصولا بار اثبات ادعا به عهده مدعی است چنانچه اسناد و مدارکی برای اثبات رابطه کارگری و کارفرمایی پیش از بر قراری بیمه دارید یا شهودی بر این موضوع وجود دارد میتوانید از طریق اداره کار حقوق قانونی خویش را مطالبه نمایید.