07 شهریور 1402

ملکی که بدون پروانه ساخت و عدم رعایت ضوابط شهرداری اقدام به ساخت وساز میشود. و شهرداری مانع ادامه ساخت میشود راهکار قانونی چیست؟

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور پروانه ساختمانی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌من‌یه‌خونه‌درحیاط‌پدرم‌ساختم‌بدون‌پروانه‌ساخت‌.حیاط‌دارای‌سند‌تک‌ّبرگ‌هست‌‌بهم‌پروانه‌نمیدن‌میگن‌ضوابط‌رارعایت‌نکردی‌مهندسی‌نیست‌.حالا‌من‌چیکار‌کنم‌ممنون‌ازلطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام چنانچه ایرادات شهرداری در مورد عدم رعایت ضوابط شهرداری و عدم اخذ پروانه ساختمان درست باشد پس بنابراین ایرادات درست و باید مرتفع شود ولیکن چنانچه معتقدید که ایرادات نابجاست باید طرح شکایت از شهرداری نموه تا پرونده به کمیسیون ماده. 0 10. ارجاع شود موفق باشید.