16 دی 1400

طلاق بلحاظ سوءمعاشرت زوج در زندگی

دسته بندی : خانواده | طلاق به درخواست زوجه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوتابچه دارم والعان می‌خوام از همسرم جدا بشم چون واقعن دیگه نمیتونم تحملش کنم نه اخلاق داره بددهن هست دست به زنم داره میخواستم بدونم چجوری باید سریع ترین راه ازش جدا بشم وچکارکنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛. کاربر محترم؛ طبق قانون؛ زن می تواند با اثبات شروط ضمن عقد در سند نکاحیه و بطور کلی اثبات مرانب عسر و حرج خود در زندگی مشترک، دادخواست طلاق در دادگاه خانواده مطرح نماید که ضرب و شتم زوجه یکی از این شروط و موارد اثبات کننده وجود سوءمعاشرت می باشد.. با اینحال شما ابتـدا باید با طرح شکایت کیفری ضرب و شتم بر علیه شوهرتان و معرفی به پزشکی قانونی جهت تأئید صدمات وارده، شوهرتان را محکوم به پرداخت دیه نموده باشید تا به استناد حکم محکومیت صادره، سوءمعاشرت وی در زندگی مشترک را اثبات و درخواست طلاق مطـرح نمایید.. ضمن اینـکه حضانت بچه ها تا ۷ سالگی با شما و بعد از آن تا سن بلوغ با پدرشان خواهد بود.. مؤید باشید..