16 دی 1400

زوجیت نکاح دائم شناسنامه ثبت

دسته بندی : خانواده | ثبت واقعه ازدواج
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید من با آقایی متاهل عقد دائم کردم بصورت سند عادی عقد نامه هم خودمون نوشتیم و صیغه هم خودمون خوندیم شاهد دیگه ای ندارم آیا میشه اسمم رو تو شناسنامش ثبت کنم شناسنامش هم پیشمه و اینکه باید چیکار کنم و چقدر زمان می‌بره

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب گرامی ضمن عرض سلام و احترام؛ بله چنانچه صیغه نکاح جاری شده و طرفین بر وقوع نکاح دائم اتفاق نظر دارند می‌توان با تنظیم دادخواست الزام ب ثبت ازدواج اگر زوج مخالف ثبت آن هست اقدام نمود چنانچه نکاح دائم اثبات گردد زوج مکلف ب ثبت آن هست لیکن اگر منکر ازدواج نیز باشند میبایست دادخواست الزام ب اثبات زوجیت مطرح شود و بعد برای ثبت اقدام کرد لازم ب ذکر هست اگر ازدواج موقت یا دائم بدون اذن دادگاه و زوجه اول انجام گیرد برای ایشان حق طلاق ایجاد می‌شود موید باشید