07 شهریور 1402

اقدام برای مهریه بعد از پنج سال از صدور حکم طلاق

دسته بندی : خانواده | اثبات رجوع از بذل مهریه
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید خانم بنده پنج سال پیش دادخواست طلاق داده و رای دیوان عالی نوشته که نظریه داوران براین است که خانم برای طلاق کلیه حق و حقوق خودرابه شوهرش بذل کرده است الان 5سال طلاق داده شده و خانم هم اکنون برای مهریه اقدام کرده است لطفا بنده را راهنمایی کنید چیکار میتونم انجام بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بستگی به متن نوشته شده دارد و در حالت عادی اگر خانم مهریه خود را بذل کرده یعنی بخشیده باشد حق رجوع دارد مگر اینکه هبه معوض بوده یا اینکه حق رجوع به مابذل را از خود سلب و ساقط کرده باشد.مدارک شما حتما باید به طور دقیق بررسی و مطالعه شود.