08 شهریور 1402

سوء استفاده از حق.ممنانعت از حق

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | سایر دعاوی
مسعود لطیف پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .. بنده معلم هستم .. در جایی کار میکنم ک همسرم آنجا شاغل است ..‌ دو سال است ک از ایشان قهر هستم و‌قرار است جدا شویم .. ایشان مرا تهدید کرده ک حق ندارم پایم را در آن منطقه بگذارم .. دوسال است ک درخواست انتقال میدهم ... ریس اداره ک دوست و‌همکار همسرم است موافقت نمیکند با اینکه کاملا در جریان مشکلات می باشد .. حرف حساب همسرم این است ک‌برای انتقالی باید مهریه ات را ببخشی .. من معلم رسمی هستم .. حتی از امام‌جمعه هم‌نامه آوردم اما توجهی به آن نشد .. به طور مکرر از اداره کل با ریس اداره منطقه صحبت شد ک مشکل مرا حل کند اما اصلا توجهی نمیکند .. و‌میگوید کاری از دستم بر نمی آید .. من به ایشان اطلاع داده ام‌ک برای حفظ امنیتم دیگر در آن منطقه خدمت نخواهم‌کرد .. نمیخاهم کارم را از دست بدهم .. میخاهم‌بدانم باید چکار کنم ؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.با ارسال یک اظهارنامه رسمی به رئیس اداره مربوطه موضوع را مطرح کرده و به ایشان یادآور شوید که حق سوء استفاده از حقش رو نداره و باید در قالب قانون اقدام کنه در غیر اینصورت از طریق مراجع رسمی پیگیری خواهید کرد.(باطرح شکایت در دیوان عدالت اداری و دادگستری)