08 شهریور 1402

الزام به تمکین و ممانعت از حق

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
مسعود لطیف پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من 3 فرزند دارم که فرزند کوچکم بیماری سندروم فالکون دارد حدود یکسال پیش بخاطر مسائلی که با خانومم داشتم وموقعیت پسر بیمارم مجبور شدم در حضور پدر وعمو و زنعموی خانومم واز ترس ابرو بین همسایگان وداد وفریاد خانومم خانه را ترک کنم وهر بار خواستم که برگردم با واکنش شدید خانومم روبرو شده درصورتی که دراین مدت تمامی خرج و مخارج زنگی رو پرداخت کردم الان چکار کنم باتوجه به شرایطی که گفتم .ممنونم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام.اگر خودت خونه گرفتی و میخوای که خانمت بیاد باشما زندگی کنه باید دادخواست الزام به تمکین ثبت کنی و اما اگر میخوای برگردی خونه ای که خانمت زندگی میکنه ولی نمیزاره باید طرح دعوای ممانعت از حق کنی