08 شهریور 1402

مجوز ساخت یک طبقه به خریدار ی که شهرداری مجوز ساخت صادر نمی کند ولیکن از ایشان خواسته می شود بی اعتنا مبادرت بساخت کند عملکردقابل اطمینان است؟

دسته بندی : شهرداریها | الزام به صدور پروانه ساختمانی
عبدالمجید عبدی دزفولی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر من سه سال پیش یه هوایی خریدم و این ملک از شهرداری به مشکل خورد یه چند وقت نتونستیم بسازیم الان طبقه بالایی که اونم هوایی خریده بهمون میگه 20 روز بهتون وقت میدم که بسازین در غیر این صورت اگر نمیتونین بسازین من طبقه شما رو می‌سازم و قانون هم با منه آیا میتونه چنین کاری بکنه ،

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام وقتی شهرداری مجوز ساخت نمی دهد جای تعجب است که ایشون اظهار می دارند که حاضرند بسازند وقانون هم با ایشون بنظر فرا قانونی قراره اقدام بساخت کنند خب اگر نتوانستند چه تضمینی هست؟؟مگر اینکه از بابت تضمین و اطمینان ایشان چک و سفته تضمینی از قِبَلِ این ضمانت اخذ شود و گرنه ضمانت با حرف و بحث و صحبت که تضمین کننده نیست موفق باشید.