17 دی 1400

مهریه مستمری بازنشستگی توقیف حقوق وصول مهریه

دسته بندی : خانواده | مهریه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
آیا سنوات بازنشستگی بابت مهریه توقیف یا جزء مهریه محسوب میشود

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ زوجه می‌تواند با مطالبه مهریه سنوات بازنشستگی زوج را توقیف نماید بدیهیست ک در صورت وصول مهریه از توقیف سنوات میزان توقیف شده ک ب زوجه پرداخت می‌شود از میزان کل مهریه کسر خواهد شد و بنابر این برای مهریه قابل توقیف هست