17 دی 1400

مطالبه سهم الارث توسط احدی از ورثه

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام .
قطعه زمینی را از طریق وکالت تام بلاعزل به خود که ارثی بوده انتقال دادم . الان یکی از ورثه از من شکایت کرده و درخواست طلب وجه کرده . سوالی که من دارم این هست آیا وجه ملک به نرخ روز حساب میشه یا زمان انتقال و دوم اگر نتونم پرداخت کنم می تونم درخواست اعصار بدم و این امکان وجود داره که ایشون خانه و خودروی من رو بابت این مورد توقیف کنه ‌. باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اساسا با درخواست خواهان؛ سهم الارث وی به نرخ روز محاسبه و اقدام به صدور حکم می گردد و پس از محکومیت قطعی و صدور اجراییه؛ شما می توانيد در صورت نداشتن تمکن مالی،، دادخواست اعسار مطرح نمایید.. معمولا با احراز و اثبات وجود دارایی و اموال بنام شما،، با درخواست اعسارتان موافقت نمی گردد،، هر چند که خواهان نیز به نوبه خود می تواند اموال منقول و غیرمنقول بنام شما را در قبال میزان محکومیت صادره، توقیف و مبلغ محکوم به را وصول نماید.. مؤید باشید..