10 شهریور 1402

کار و رفاه اجتماعی و بیمه

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به معرفی به کمیسیون پزشکی جهت برقراری مستمری
جواد خان زاده مقصودلو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
همسرم به دلیل تومور مغزی با 15 سال سابقه ،15 روز حقوق از کار افتادگی کلی شده ،به نظر شما صلاح هست که قبول کنه ؟

اگر خدایی ناخواسته بعد از قبول این موضوع فوت کنه تامین اجتماعی به خانواده ایشان 30 روز حقوق میده یا خیر کلا تا آخر همون 15 روز در ماه تایید می‌شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و وقت بخیر بله اگر 15 روز رو قبول کنن بعد از فوت مستمری بگیر هم همون 15 روز مد نظر قرار میگیره ولی اگر از کار افتاده میباشند بهتر هست اعتراض کنین کلی حقوق بگیرین