10 شهریور 1402

چگونگی عزل قیم انتخابی

دسته بندی : ارث و امور حسبی | در خواست عزل قیم
سهیل فیضی عظیمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام وخسته نباشید پدرم 3ساله ک سکته مغزی کردن وقادر ب انجام کاری نمیباشد ما 7نفر هستیم ک 3برادر و4خواهر خواهر بزرگمونو ب عنوان قیم انتخاب کردیم در حال حاضر ما 3 برادر ب قیمیت خواهرم اعتراض داریم ومیخواهیم برکنار شود چه کاری باید بکنیم ایا با شکایت میشود بر کنارش کنیم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه به سن 18 سال تمام رسیده باشید امکان رفع قیمومت خواهید داشت در غیر اینصورت ابتدا باید با طرح دعوی اثبات رشد رشید بودن خویش را اثبات و سپس نسبت به عزل قیم اقدام نمایید.